Er bestaan verschillende behandelopties voor complexe perianale fistels bij de ziekte van Crohn. In de afgelopen jaren zijn er nieuwe behandelopties geïntroduceerd. Tijdens deze online nascholing informeert dr. C. Buskens (Amsterdam UMC, colorectaal chirurg) u over persoonlijke behandelstrategieën, medicamenteuze en chirurgische behandelopties en een combinatie hiervan. Ook komt de beschikbare evidence voor de diverse behandelingen aan bod.

Klik op 'Start now' in het scherm hierboven om u te registreren met uw BIG-nummer, waarna het webinar automatisch start. De nascholing duurt 1 uur.

Geaccrediteerd met 1 accreditatiepunt door de NVMDL, NVvH en VSR. Na afloop zal een toets worden afgenomen om uw kennisniveau te testen.

  • Let op: om in aanmerking te komen voor accreditatie dienen ook alle tussentijdse pollvragen beantwoord te worden.
  • Om de toets te kunnen maken heeft u voldoende kijkminuten nodig. In de blauwe balk bovenaan het scherm kunt u zien hoe lang u nog moet kijken om de toets te kunnen maken. Deze balk verschijnt door met de muis over het scherm te bewegen.
  • Na het behalen van de minimale kijktijd, verschijnt de groene toets balk vast boven in beeld. De knop toets is nu wit.
  • Na het maken van de toets dient u deze in door op de knop ‘indienen’ te klikken.
  • Om terug te keren naar de player klikt u vervolgens op ‘Sluiten’.

Wilt u meer online nascholingen volgen, bekijk dan hier het overzicht van alle IBD-gerelateerde webinars die wij aanbieden.

Deze pagina delen