Er zijn verschillende mogelijkheden om de kwaliteit van zorg voor IBD-patiënten te optimaliseren. Hierbij zien we een verschuiving van de meer klassieke behandeldoelen naar relevante uitkomstmaten vanuit patiëntperspectief.

Tijdens deze online nascholing wordt u op een praktijkgerichte manier en aan de hand van een patiëntencasus geïnformeerd over de relevante aspecten van TDM, PROMs en PREMs, en hoe deze integreren in uw behandelplan.

 • Introductie, discussie en afsluiting – dr. A.A. Van Bodegraven
  (Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen)
 • TDM bij IBD, wat kan of moet ik ermee? – dr. L.J.J. Derijks
  (Maxima Medisch Centrum Eindhoven)
 • PROMs en tight control voor het verbeteren van IBD uitkomsten – dr. M. Pierik
  (Maastricht UMC)

U bekijkt het webinar door in het scherm hierboven te klikken. Om de nascholing te kunnen volgen dient u zich te registreren met uw BIG-nummer.
De nascholing is geaccrediteerd met 1 accreditatiepunt door de NVMDL en de V&VN.

Toets informatie en instructies 

Na afloop van de online nascholing zal een toets worden afgenomen om uw kennisniveau te testen. Let op: om in aanmerking te komen voor accreditatie dienen ook de tussentijdse pollvragen beantwoord te worden.

 • Om de toets te kunnen maken heeft u voldoende kijkminuten nodig. In de blauwe balk bovenaan het scherm kunt u zien hoe lang u nog moet kijken om de toets te kunnen maken. Deze balk verschijnt door met de muis over het scherm te bewegen.
 • Na het behalen van de minimale kijktijd, verschijnt de groene toets balk vast boven in beeld. De knop toets is nu wit.
 • Na het maken van de toets dient u deze in door op de knop ‘indienen’ te klikken.
 • Om terug te keren naar de player klikt u vervolgens op ‘Sluiten’.

Deze pagina delen